Ook komend seizoen is het weer mogelijk, voor kinderen uit het Koggenbad om extra zwemlessen in Buitenmeere te volgen. Dit is alleen voor kinderen die al in het diepe zwemmen (eventueel met kurk). Het is ook mogelijk om uit een ander zwembad deze zwemlessen te volgen, uw kind moet wel in het diepe kunnen zwemmen.

Wanneer en hoe

De kinderen zwemmen tweemaal per week op maandag-woensdag, een les duurt 30-45 minuten. Als de kinderen het vol houden zwemmen ze 45 minuten, maar in het voorjaar bij kouder weer is 30 minuten vaak het maximum. Wij delen uw kind op niveau in, bij een vast groepje. De periode start op maandag 3 juni (om 17:30 uur) en wordt afgesloten met diplomazwemmen in het Koggenbad. Dit zijn 12  lessen. 

Tarief

U betaalt per periode er is geen vergoeding voor gemiste lessen door ziekte of vakantie. U betaalt tijdens de eerste of tweede les, de zwemlessen aan de kassa van Buitenmeere. De leskaart van het Koggenbad is niet geldig in Buitenmeere.

Periode 1€ 66,- (12 lessen)

De kosten van het diplomazwemmen zijn € 19,50

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen via deze link(externe link). U kunt inschrijven per periode of allebei, zou u dat bij opmerkingen/vragen willen aangeven. Zwemt u kind al in het Koggenbad, wilt u dan tevens aangeven op welke tijd uw kind zwemt.