Is uw kind jonger dan 4 jaar en maakt u zich zorgen over de aantrekkingskracht die water op uw kind heeft? Dan is Puppy-survivalzwemmen echt iets voor u! Wij kunnen helpen om uw kind vertrouwd te maken met het water en zelfs met in het water vallen. Maar misschien heeft u die angst niet en wilt u gewoon tijd reserveren om samen met uw kind lekker te gaan zwemmen. Ook dan is Puppy-survivalzwemmen een prima activiteit. U doet samen met uw kind allerlei leuke voorbereidende oefeningen om te komen tot het 'echte zwemmen'. Het water is extra warm: 30,5 graden.

Zwemles

Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Het in het water zijn is al een hele belevenis. Er vrij mee om kunnen gaan, is een volgende stap. Spetteren en spatteren, kopje onder en kijken onder water hoort er bij. En dan drijven op de borst en rug, draaien en buitelen. Je vrij kunnen bewegen. Springen van de kant in het water en klauteren vanuit het water op de kant.

We doen dat niet alleen in zwemkleding maar iedere maand oefenen we met kleding om uw kind maximaal voor te bereiden op een onvrijwillige duik in een donkere koude sloot. Dat is Puppy-survivalzwemmen! Allemaal essentiële dingen die vooraf gaan aan het leren van zwemslagen. Een les duurt 45 minuten, waarvan 30 minuten zwemles en 15 minuten lekker spelen. U kunt starten vanaf  anderhalf jaar. Dit alles doen de kleintjes samen met een ouder.

Uw voordeel

Tijdens de lessen is er veel tijd gereserveerd voor het onderdeel survival. Wij gaan ons maximaal inspannen om uw kind een overlevingkans te bieden als het onverhoopt in het water valt. Daarom wordt er iedere maand met kleding aan geoefend, ook besteden we veel aandacht aan een overlevingsslag en onderwateroriëntatie. Maar we hebben nog een voordeel als u de opleiding afsluit met het Puppy 3 diploma* kunt u gelijk instromen binnen de reguliere zwemlessen er is dus voor uw kind geen wachtlijst.

* Uw kind moet wel minimaal 4 jaar oud zijn!

Tijden

Voor de volgende tijden kunt u inschrijven.

DagTijd 1Tijd 2Tijd 3
Dinsdag09:00 - 09:45 uur09:45 - 10:30 uur10:30-11:15

Tarieven

Puppy-survivalzwemmen betaalt u voor een periode van ongeveer 2 maanden vooruit. Als u of uw kind ziek wordt zijn de eerste twee lessen voor uw eigen rekening. Het restant is voor onze rekening en wordt met de nieuwe periode verrekend. Voor ander verzuim (bijvoorbeeld vakantie) kent Koggenbad geen vergoeding.

Bekijk de tarieven.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier zwemlessen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Puppy-survivalzwemmen? Neem dan contact op met Koggenbad via telefoonnummer (0229) 54 33 22 of stuur een mail naar zwembad@koggenland.nl. U kunt natuurlijk ook terecht bij de kassa of bij een van onze teamleden!