Voor kinderen die in bezit zijn van diploma A-B-C. Er is een keuze tussen snorkelen en de nieuwe zwemvaardigheidsdiploma’s.

Snorkelzwemmen

Het Koggenbad volgt de diplomalijn van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Er zijn drie snorkeldiploma’s 1-2-3. Het is voor iedereen, maar vooral voor de kinderen een geweldige belevenis om de wereld onderwater te verkennen. In het zwembad worden deze vaardigheden aangeleerd en wat is er dan mooier om dat op vakantie in een heldere zee in de praktijk te brengen? Snorkelen kan ook een prima voorbereiding zijn om te gaan duiken met perslucht.

Zwemvaardigheidsdiploma’s

Er zijn vier zwemvaardigheidsdiploma’s 1-2-en 3 waarbij de moeilijkheidsgraad per diploma oploopt. De kinderen gaan nieuwe zwemslagen leren zoals vlinderslag en samengestelde rugslag. Ook gaan de kinderen allerlei vaardigheden zoals keerpunten balzwemmen en koprollen leren. Kortom de zwemvaardigheidsdploma’s zijn leuk en afwisselend, waarbij ‘lekker met sport bezig zijn' het doel is.

Les

De zwemlessen voor zwemvaardigheid en snorkelen zijn 45 minuten. Er is twee keer per jaar afzwemmen. U koopt een zwemkaart voor ongeveer vijf maanden. De kinderen die kiezen voor het snorkelen dienen zelf een snorkel en bril aan te schaffen. De zwemvliezen mogen ze van het zwembad gebruiken.

Tijden

Op de volgende tijden kunt u inschrijven voor snorkelen en zwemvaardigheid.

Snorkelen

DagTijd

Woensdag

18.15 - 19.00 uur

Vrijdag

17.45 - 18.30 uur

Zwemvaardigheid

DagTijd 1Tijd 2
Woensdag18.15 - 19.00 uur17.30 - 18.15 uur

Tarieven

Snorkelen en zwemvaardigheid, betaalt u voor een periode van ongeveer vijf maanden vooruit. Als uw kind ziek wordt, zijn de eerste twee lessen voor uw eigen rekening. Het restant is voor onze rekening en wordt met de nieuwe periode verrekend. Voor ander verzuim (vakantie) kent Koggenbad geen vergoeding.

Bekijk de tarieven.

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden via het inschrijfformulier zwemlessen(externe link).

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Voortgezet zwemonderwijs? Neem dan contact op met Koggenbad via telefoonnummer (0229) 54 33 22 of stuur een mail naar zwembad@koggenland.nl. U kunt natuurlijk ook terecht bij de kassa of bij een van onze teamleden!