Helaas kunt u uw kind niet aanmelden voor deze zwemles. Door heel veel aanmeldingen hebben we helaas geen plek voor nieuwe zwemmers. 

Ons overzichtelijke bad is bij uitstek geschikt om uw kind op een plezierige manier het zwemmen aan te leren. Tijdens de zwemlessen is ons bad in drie gedeeltes verdeeld, waarbij u vanaf het bezoekersterras, eventueel onder het genot van een kopje koffie, overzicht heeft over ons bad en dus ook over de prestaties van uw kind. U bent betrokken bij de zwemlessen, waardoor u een extra schakel bent bij de prestaties en de veiligheid van uw kind.

Persoonlijk en kindvriendelijk

In Het Koggenbad werkt deskundig en volgens de huidige eisen opgeleid personeel. Het is belangrijk dat uw kind zo snel mogelijk leert zwemmen. Dit mag echter nooit ten koste gaan van het plezier. Ieder kind moet drempels overwinnen en dat gaat niet altijd eenvoudig. Door een kindvriendelijke benadering en door u daadwerkelijk te betrekken bij de zwemlessen, proberen wij deze drempels zo laag mogelijk te laten zijn. De aanpak voor de zwemles aan vierjarige vraagt om een andere benadering. Zo is de lestijd 45 minuten in plaats van 60 minuten. Er worden veel speelse en survival elementen aan de lessen toegevoegd.

Het Koggenbad heeft eenmaal per periode van ongeveer tweeënhalve maand een kijkdag. U kunt dan aan de rand van het bad de vorderingen van uw kind volgen en deze eventueel met de betreffende zwemonderwijzer bespreken.

Zwemtijden

DagTijd
Dinsdag15:00-15:45 uur

Donderdag

14:30-15:15 uur

15:15-16:00 uur

Vrijdag

14:15-15:00 uur

Tarieven

U betaalt de zwemlessen van uw kind per periode (2-3 maanden) vooruit. Als uw kind ziek is, zijn de eerste twee lessen voor uw eigen rekening. Het restant van het ziekteverzuim is voor onze rekening, u betaalt dan de volgende periode minder lessen. Het inhalen van lessen is niet mogelijk. Voor ander verzuim (vakantie) kent het Koggenbad geen vergoeding.

Bekijk de tarieven.

Aanmelden

Op dit moment kunt u uw kind niet aanmelden voor zwemles. Helaas hebben we door heel veel aanmeldingen geen plek voor nieuwe zwemmers. 

Wachtlijst

De wachtlijst (op leeftijd) is op dit moment 6-10 maanden en is mede afhankelijk van uw beschikbaarheid. Is uw kind reeds vijf jaar geworden dan stroomt hij/zij automatisch door naar de wachtlijst voor de 5 jarige.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over zwemles? Neem dan contact op met Koggenbad via telefoonnummer (0229) 54 33 22. U kunt ook een mail sturen naar  zwembad@koggenland.nl. U kunt natuurlijk ook terecht bij de kassa of bij een van onze teamleden!