Laat uw kind al vroeg kennis maken met het zwembadwater. Vanaf twee maanden is het verantwoord om met uw kind te gaan zwemmen.

Onder begeleiding van een zwemonderwijzer gaat u samen met uw kind genieten van liedjes, spetteren en spatten en allerlei drijf- oefeningen. Het doel is om samen, niet alleen een leuke tijd te hebben, maar ook om uw baby vertrouwd te maken met alles wat het water te bieden heeft. Uiteindelijk is het mogelijk dat uw baby zelfstandig kan drijven en onder water gaan. Hoe leuk is dat??

We hebben het zwembadwater op deze dag extra warm gemaakt namelijk 30,5 graden. De lestijd is maximaal 30 minuten. Wij hebben ook een vrij toegankelijk Bubbelbad van 31 graden en aankleedtafels om de kleine om te kleden. Wordt uw kind wat ouder en kan het zelfstandig lopen dan is er de mogelijkheid om door te stromen naar het Puppy-Survivalzwemmen.

Kosten en aanmelden

U koopt een leskaart per periode van ongeveer 10 lessen, wij rekenen per les € 6,00 voor u en uw kind. Het baby-zwemmen is op dinsdagochtend van 11:30-12:00 uur

Aanmelden kan via een inschrijfformulier zwemles(externe link)