Vindt u zelf dat uw conditie niet goed en misschien zelfs wel slecht is, dan is er in het Koggenbad een mogelijkheid om daar verandering in aan te brengen.

Zwemmen is de ideale sport om verantwoord en op uw eigen niveau uw conditie te verbeteren. Wij bieden een lekker warm zwembad waarin wij u begeleiden om aan uw conditie te werken. Een mindere conditie kan door vele oorzaken zijn ontstaan, misschien bent u aan het herstellen na een operatie/ziekte of is overgewicht de reden. Wat de reden ook is, als u gemotiveerd bent om aan uw conditie te werken dan hebben wij daar de ruimte en de middelen voor. Omdat wij zoveel mogelijk maatwerk willen leveren is de groep niet groter dan 10 personen. U verbindt zich voor 6 maanden aan de conditie-opbouwgroep, daarna kan het zijn dat u zegt ik wil bij deze groep blijven of misschien is uw conditie wel zo verbeterd dat u instroomt in een bestaande trim- of aquasportgroep. De mogelijkheden zijn divers. De watertemperatuur 29,5°.

Tijden

Maandagavond van 18:15-19:00 uur.
Dinsdagmiddag van 12:45-13:30 uur.

Tarieven

Bekijk op de volgende pagina de tarieven. Bekijk de tarieven.

Aanmelden

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Vitaal en Fit? Neem dan contact op met Koggenbad via telefoonnummer (0229) 54 33 22 of stuur een mail naar zwembad@koggenland.nl. U kunt natuurlijk ook terecht bij de kassa of bij een van onze teamleden!