Wachtlijst

In het Koggenbad hanteren wij een wachtlijst op leeftijd van uw kind. Heel jong inschrijven heeft geen zin, wij roepen uw kind op zodra het een bepaalde leeftijd heeft bereikt. Tevens is uw voorkeur(en) voor een zwemdag en tijd hierin mede bepalend. Wilt u met meerdere kinderen of met een ander kind uit gezin op dezelfde tijd zwemmen, dan rekenen wij met de leeftijd van het jongste kind.

Door de aangekondigde sluiting van een aantal zwembaden uit onze omgeving loopt de wachtlijst op. De onderstaande termijnen zijn een indicatie!! Op dit moment is de wachtlijst voor de 4 jarige zwemles ruim 10 maanden, uw kind moet dan dus 4 jaar en 10 maanden oud zijn voordat het kan starten.

Op dit moment is de wachtlijst voor de 5 jarige zwemles rond de 6 maanden.

Voorzwemmen/proefzwemmen

Heeft uw kind al zwemles gehad, dan is er afhankelijk van de zwemvaardigheid van uw kind vaak geen wachtlijst. Wij beoordelen dat in een gratis voor-zwemmoment. Het voorzwemmen is altijd op een woensdagmiddag. Wij beoordelen dan de zwemvaardigheid van uw kind, vervolgens gaan we in samenspraak met u, een zwemmoment inplannen. Is dit succesvol dan is er geen wachtlijst.

U kunt hier telefonisch of via de mail een afspraak voor maken.