Cursus zwemvaardigheid verbeteren voor volwassenen

Het Koggenbad start vanaf donderdag 19 oktober met de cursus ‘zwemvaardigheid verbeteren’. Inwoners die geen of weinig zwemles hebben gehad, onzeker zijn in het water, of die het leuk vinden om de zwemvaardigheid te verbeteren, kunnen zich opgeven voor deze cursus.

De cursus bestaat uit 10 lessen, die wekelijks plaatsvinden op donderdag van 11.30 tot 12.15 uur. In een kleine groep behandelt een instructeur de basisvaardigheden van het zwemmen. Het zwembad verstrekt drijfmiddelen aan deelnemers die daar gebruik van willen maken.

De cursus kost € 55 voor 10 lessen. Iedere les duurt 30 minuten, waarna er 15 minuten gelegenheid is om zelfstandig te zwemmen, of gebruik te maken van het bubbelbad. Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om in te stromen in bestaande zwemgroepen, waarover de medewerkers in het zwembad informatie kunnen verstrekken.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor de cursus aan de balie van het zwembad, telefonisch via (0229) 54 33 22 of via zwembad@koggenland.nl. Opgeven kan tot en met 15 oktober. De cursus start bij minimaal 6 deelnemers. Uiterlijk 17 oktober horen geïnteresseerden of de cursus doorgaat.