Doordat er weer veel kinderen doorstromen naar de reguliere zwemles is er weer plek om direct met Puppy-survivalzwemmen te starten!!

Vertrouwd maken met water

Is uw kind jonger dan 4 jaar en maakt u zich zorgen over de aantrekkingskracht die water op uw kind heeft? Dan is Puppy/survivalzwemmen echt iets voor u! Wij kunnen helpen om uw kind vertrouwd te maken met het water en zelfs met in het water vallen. Om die reden oefenen we maandelijks wat je kan doen als je met je kleren aan  in het water valt en tevens kan je zonder wachtlijst doorstromen naar de A opleiding, je kind moet dan wel in het bezit zijn van een Puppy-3 diploma.

Maar misschien heeft u die angst niet en wilt u gewoon tijd reserveren om samen met uw kind lekker te gaan zwemmen. Ook dan is Puppy/survivalzwemmen een prima activiteit. U doet samen met uw kind allerlei leuke voorbereidende oefeningen om te komen tot het 'echte zwemmen'. Het water is extra warm: 30,5 graden. Er is ruimte om direct op dinsdag  om 9:45 of 10:30 uur te starten. Aanmelden kan via het Inschrijfformulier zwemles(externe link)

Meer informatie

Bekijk meer informatie over Puppy/survivalzwemmen.